Köprülü Beldesi Canibeg Yaylasında Renkli Şenlik

Göle- Köprülü Beldesi Belediye Başkanı Yücel Akkoç tarafından 11’inci düzenlenen Uluslararası Canibeg Yayla Şenliği gurbet hasretini baba ocağında buluşturan büyük bir coşku ile başladı. İki gün süren etkinliğe yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Sanatçıların Kürtçe ve Türkçe şarkılarıyla eğlenen Göleliler şölen tadında bir festival yaşamanın mutluluğunu yaşadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şenlikte, Köprülü Belde Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Köprülü Beldesi Dernek Başkanı Erol Özkurt, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve Vali Hüseyin Öner, günün önemine ilişkin konuşmalar yaptı.

Sunuculuğunu Erkan Özçelik’in yaptığı Ardahan Köprülü Beldesi Canibeg Yayla Şöleni etkinliğine Ardahan Valisi Hüseyin Öner, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof.Dr Orhan Atalay, Göle Kaymakamı Haluk Koç, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Ardahan İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, Göleli İş Adamı Turgut Samancı, Bülent Samancı, ARFD Başkanı Orhan Çerkez, Ankara Federasyon Başkanı Ergüder Şimdi, Ankara Göle Dernek Başkanı Hüseyin Kızılateş, İstanbul Göle Dernekler Başkanı Eren Küpeli, İstanbul Göle Dernek Başkanı Bülent Sarıtaç, Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay, CHP ilçe Başkanı Recai Özap, İyi Parti İlçe Başkanı Gökhan Öztürk, protokol üyeleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Atalay, “Bu şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamda bizi buluşturan bu şenliğimizin hayırlı olmasını diliyor, uzun yıllar devam etmesi yönünde elimizden gelen bütün destekleri sunacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.