Köprülü Belediyesi nin Bir Projesi Daha Onaylandı

Ardahan’ın Göle İlçesine Bağlı Köprülü Beldesinde proje üzerine projeler üretiliyor. Halk arasında proje üstadı Belediye başkanı olarak adlandırılan Başkan Yücel Akkoç, yaptığı projelere bir yenisini da ekledi.

Altyapı’dan üst yapıya, sosyal projelerden kültürel çalışmalara onlarca projeyi 3 yıl içerisinde başlatıp hayata geçiren başkan Akkoç şimdi de Köprülü Belediyesi Canibeg Yayla Festivali ve Şenliği için Hazırladığı Proje, Kültür ve Turizm Bakanlığından onay aldı.

Ak Parti Ardahan Milletvekili ve başarılı il başkanı Kaan Koç’un bakanlık nezlinde yaptığı çalışmalar neticesinde Yayla Şenliği Projesi ön onaydan çıktı.

BAŞKAN AKKOÇ, RAMAZAN’DA BOŞ DURMADI

Köprülü Beldesine bağlı tüm mahallelere eşit hizmet götüren ve halkın büyük sevgisini kazanan Başkan Yücel Akkoç, Ramazan ayında da boş durmadı. Merkez, Dedeşen, Durançam ve Kuzupınar Mahallesini ziyaret eden başkan Akkoç, mahalle sakinlerinin dertlerini, taleplerini dinledi ve hayır dualarını aldı. Ramazan bayramı öncesi 300 aileyi ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Akkoç, vatandaşlara bayram şekeri ve kolonya ikram etti.