Başkan İlhan Gültekin HEDEF GÜZEL GÖLE

Göle Belediye Başkanı ilhan Gültekin, ilçe genelinde başlattığı altyapı ve kilit parke çalışması ilgili hedeflerini açıkladı.

‘Yolu, kaldırımı ve altyapısı bitmiş bir Göle hayal ettiklerini’ açıklayan Başkan Gültekin, Kazım Karabekir Mahallesinde devam eden kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi ve görevlilerden bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Ardahan Belediyeler Birliği Başkanı İlhan Gültekin, “Göle Belediyesi olarak ilçenin tüm altyapı sorunlarını çözmek için seferberlik başlattık. Geçmişte hizmet gitmeyen sokaklara bile alt yapı yaptık ve kilit parke döşedik. Tasarruf tedbirleri kapsamında az para ile çok hizmet üretiyoruz. Eskiden yapılan yollar çabuk bozuluyor ancak bizim yollarımız gayet sağlam bir şekilde yapılıyor. Kazım Karabekir Mahallesini hem bataklıktan hem de pis kokudan kurtardık. Dere ıslahının yanında kanalizasyon borularını da döşedik. Kazım Karabekir Mahallesi pis kokudan ve bataklıktan kurtulmuş oldu. Her evin gideri kanalizasyona bağlandı. Biz hizmet etikçe mutlu oluyoruz. İnsanlarımızın yüzündeki güzel gülümsemeleri de görünce Allah’a şükrediyoruz. İnsanlarımızın yüzünü güldürmekte onların varsa sıkıntıları bu sıkıntılardan kurtarabilmek en önemli hizmettir” dedi.